Продавець Компания «ProfiShef» розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
422 відгуків
Компанія "ПрофіШеф". Комплексне оснащення об'єктів харчування та торгівлі
+380636118618

Обладнання для піцерії - підбір від А до Я

Обладнання для піцерії - підбір від А до Я

Обладнання для піцерії - підбір від А до Я

Відкриття міні-піцерії – питання відповідальний. Підприємцю потрібно подбати про те, щоб купленого устаткування було не тільки достатньо для приготування продукції, але і щоб воно повністю відповідало технічним вимогам. Економити не рекомендується: можна купити техніку, яка не буде справлятися зі своїм основним завданням.
Обладнання для піцерії
Обладнання для піцерії – це велика кількість різної техніки, спрямоване на якісне приготування улюбленого італійського блюда. Випічка піци передбачає кілька етапів, починаючи від правильного замішування тонкого тіста до приготування смачної оригінальної начинки.

Кожен етап передбачає кілька різний приладів

1. Апарати для приготування тіста
Тісто для піци обов'язково потрібно замішувати правильно: в іншому випадку смак приготованого блюда буде дуже далекий від ідеалу. Промисловий тістоміс добре підійде для роботи з великими потоками клієнтів: можна замішувати багато напівфабрикату з мінімальною участю кухарів. Все, що від них потрібно, - покласти в ємність всі інгредієнти і вибрати відповідний режим роботи.
Тістодільники забезпечать правильне розділення готового тіста на рівні по вазі і розміри порції. Це значно полегшує подальшу роботу з сировиною, так як його маси буде достатньо для готування певної кількості заготовок. Тістоокруглювачі дозволять надати тесту оптимальну кулясту форму, а також і зробити поверхню гладенькою, позбавленої пір.
Для приготування ідеальною по товщині заготовки використовуються тісторозкатки. Повністю автоматичні моделі дозволяють працювати з великою кількістю продукту, при цьому продуктивність праці залишається максимальної. Це зручні прилади для піци: всі страви виходять однаковими за формою, що виглядає професійно.
2. Прилади для приготування начинки
Піца немислима без смачної начинки. Слайсери дозволять акуратно і однаково порізати всі інгредієнти, щоб готова страва виглядало шикарно. Не обійтися і без різок, так як вони призначені не тільки для подрібнення овочів, але і для сирної продукції. Один з головних помічників – терка для сиру. Смачний італійський продукт немислимий без сирної скоринки: вона так приємно тягнеться.
3. Обладнання для випічки
Серце піцерії – якісна піч, призначена для випічки заготовок. Класичним варіантом вважаються дров'яні моделі, які для своєї роботи вимагають дорогого палива. Але результат при цьому максимально наближається до того, що пропонують справжні італійські піццайоло. Для розміщення такого приладу доведеться підготувати спеціальну площадку, що не завжди зручно.
Подові печі користуються не меншою популярністю: в них зручно готувати, а піца виходить з хрусткими бортиками і ніжною начинкою. Конвеєрне обладнання підійде для піцерій з великим потоком клієнтів. Випікати можна кілька замовлень одночасно, потужність від цього анітрохи не страждає.

Допоміжне обладнання для піцерій

Купити хлібопекарське обладнання можна в нашому інтернет-магазині: ми пропонуємо великий асортимент товару для продуктивної роботи закладу. В роботі знадобляться:
• овочечистки;
• вітрини для закладів;
• холодильні агрегати для зберігання продуктів для начинки, так і заготовок;
• блендери, соковижималки, кавоварки та інші пристрої для приготування напоїв за замовленнями клієнтів.
 

Інші статті