Продавець Компания «ProfiShef» розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
422 відгуків
Компанія "ПрофіШеф". Комплексне оснащення об'єктів харчування та торгівлі
+380636118618

Хліборізки

Хліборізки

В пекарнях і на хлібозаводах обов'язково є спеціальні хліборізки – вони дозволяють акуратно нарізати хліб або батон на рівні і акуратні шматочки, однакові по товщині. Така продукція користується стабільно високим попитом з боку покупців: з'являється можливість заощадити час і швидко зробити улюблений бутерброд.

Функції та види хліборізок

Хліборізки – продуктивні пристрої, які дозволяють значно заощадити час покупців. Серед їх функцій:
•    швидка робота: всього за 5-6 секунд вдається м'який хліб нарізати на однакові по товщині скибочки;
•    можливість робити заготовки: наприклад, тости, сухарі і багато іншого;
•    це полегшує роботу пекарів та кухарів: тепер немає необхідності все різати вручну.
Усього розрізняють дві великі групи хліборізок, які відрізняються і за своєю продуктивності.
1.    Настільні. Це невеликі пристрої, які підходять для встановлення в закладах громадського харчування. Вони забезпечують нарізку хліба і батона однаковими скибочками максимально швидко. Продуктивність таких моделей не надто висока - близько 200-300 буханок в годину.
2.    Підлогові.  Таке обладнання підходить для роботи в пекарнях і кондитерських, де необхідно нарізати велику кількість хліба за мінімальні часові проміжки. Продуктивність таких моделей варіюється від 800 до 1300 буханок на годину, що дозволяє суттєво економити час і збільшувати продуктивність.
Управление в таких машинах может быть ручным, автоматическим и полуавтоматическим. Для работы с устройствами от пользователя не нужно прикладывать много усилий: достаточно загружать хлеб и батоны, а также и выбирать режим работы. Все остальное техника делает сама.

Принципы выбора хлеборезки

Для крупных промышленных предприятий лучше всего выбирать модели напольного типа с автоматическим управлением: они позволяют быстро нарезать хлебобулочные изделия. Также не лишним будет и обратить внимание на автоматическое управление: это позволит существенно сэкономить время.
У сучасних моделей є додаткові функції. Вони дозволяють регулювати швидкість різання і подачі. Корисним буде і спеціальний відсік для крихт, який можна досить швидко очищати по мірі необхідності. Тефлонові ножі не дозволять м'якоті прилипати до поверхні.